Landskampioen #26

De beste worden is supergaaf, maar de beste blijven is écht uniek! Wat was het mooi afgelopen zaterdag! De spannendste finale sinds jaren, een fantastische sfeer in de Maaspoort en uiteindelijk na het spelen van een golden game, de 26e landstitel voor mijn club Duinwijck! 🥇

Vorig jaar wonnen we de 25e 🏆 en konden we dit feestje voor de laatste keer vieren in de oude Duinwijckhal! Dit jaar mochten we uitproberen of onze nieuwe DEGIRO hal klaar was voor een feestje en voor die test is onze prachtige arena meer dan geslaagd ✅

Graag wil ik iedereen van het team, de club en de sponsoren (Van de Kolk hypotheken, Yonex, Ibis styles Haarlem) bedanken voor de geweldige steun gedurende het hele seizoen. Zonder jullie zijn deze successen niet mogelijk! Ik ben ontzettend trots op ons allemaal en heb van iedere seconde voor 200% genoten!

WIJ ZIJN NEDERLANDS KAMPIOEN!!! #26

Photo credits: Arthur van der Velde en René Lagerwaard. Dank voor de schitterende plaatjes!

Tags: , , ,

Post a comment

SPAM test: maak s.v.p. de rekensom af