Aankomende week Slowakije

Afgelopen week stond in het teken van de voorbereiding op het EBU toernooi van Slowakije dat aankomende week in Presov gaat plaatsvinden. Ik zal deelnemen samen met mijn vaste dubbelpartner Dave Khodabux en in de mix zal ik dit toernooi samenspelen met Iris Tabeling. In het gemengddubbel zijn we aan het uitvinden welke combinaties goed bij elkaar passen en dit is het tweede toernooi waarin we dit gaan uittesten. Er staat ons een leuke uitdaging te wachten.

Deze week verliep voorspoedig. Een aantal behoorlijk fysieke trainingen werden afgewisseld met wat rustige sessies waarin standaardsituaties en techniek centraal stonden. Natuurlijk hebben we ook een flink aantal partijen gespeeld om wat ritme op te doen. Tussen de trainingen door heb ik ook mijn zooltjes uit mijn badmintonschoenen weer eens laten nakijken en ze zijn weer perfect in orde gemaakt door David Evers van Footconnection uit Culemborg (http://www.footconnection.nl/). Al jaar en dag helpt hij mij om mijn zolen zo optimaal mogelijk te maken zodat ik op en top kan sporten en ik ben erg blij en dankbaar voor zijn hulp!

Gisteravond hadden we in de Duinwijckhal in Haarlem een bijeenkomst met team 1 over het aankomende seizoen. Het was leuk en vertrouwd om weer als Duinwijcker terug te zijn in de hal waar ik als klein mannetje ben begonnen. Ik heb alle vertrouwen in een succesvol seizoen met een hoop plezier en mooie prestaties.

Dit weekend is geloof ik mijn laatste vrije weekend tot en met kerst dus ik ga lekker genieten en ontspannen. Ik hoop jullie op de hoogte te kunnen houden vanuit Slowakije, maar ik acht de kans aanwezig dat we in het hotel geen internet zullen hebben. Uiteraard zal ik na terugkomst een verslag op de site plaatsen. Voor de echte diehard volgers; het toernooi is te volgen op www.toernooi.nl en te zien via de livestream van badmintoneurope.tv

Tags: , , , , ,

Post a comment

SPAM test: maak s.v.p. de rekensom af