Masterclass Heiloo

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste training van de Masterclass 2018 bij het Vennewater in Heiloo. 12 weken met specifieke aandacht voor ieder individu en veel plezier zijn weer voorbij gevlogen. Voor ons als trainers is het onwijs fijn samenwerken met zulke gemotiveerde spelers. En als er wordt gevraagd of we niet nog wat langer door kunnen gaan, is dat volgens mij een groot compliment! Ontzettend bedankt voor het Eerste Hulp Bij Badminton pakket. Ik zal 110% genieten van het Badminton Kanon biertje 😃🍺
Peter en Marcel, dank voor de fijne samenwerking en alle spelers dank jullie wel voor de mooie teksten en cadeautjes, maar belangrijker nog: dank voor jullie tomeloze inzet en enthousiasme!
Hopelijk tot volgend jaar! 🙏

Tags: , , ,

Post a comment

SPAM test: maak s.v.p. de rekensom af