Boe/Mogensen terechte nrs 1!

Toen ik vanochtend wakker werd was ik toch enigszins verbaasd over de uitslagen van de finales van de Super Serie finals. Elke finale werd in straight games gewonnen en van spanning was aan de uitslagen te zien weinig sprake. Heel erg knap vind ik de overwinning van de Denen Boe en Mogensen op de Koreanen Lee en Jung. In de groepswedstrijd van vrijdag hadden ze nog redelijk dik verloren van de twee Aziaten en gingen zij als tweede in de poule door naar de halve finale. Daarin versloegen zij de drievoudig wereldkampioenen Fu en Cai uit China in een bloedstollende wedstrijd. In deĀ finale waren de Koreanen weer de tegenstanders van Boe en Mogensen maar nu werd de wedstrijd met 21-17 en 21-15 gewonnen en lieten de Denen zien dat zij de terechte nummers 1 van de wereld zijn. Nu mogen Boe en Mogensen zich de beste Super Serie dubbel van het jaar 2010 noemen.

Zelf heb ik gisteren ook weer competitie gespeeld tegen Almere, maar de club uit Flevoland bleek met 2-6 te sterk voor ons. Met Lester won ik de dubbel tegen Dave en Saber en Hans won ook zijn single partij. Voor het eerst dit seizoen speelde ik weer een mix met Georgy (we zijn allebei lang geblesseerd geweest) en dat was weer erg fijn en we speelden goed. Helaas waren onze tegenstanders in drie games net te sterk, maar ik heb er vertrouwen in dat we ons oude niveau weer snel oppakken.

Komende week zal ik drie dagen trainen op Papendal om vervolgens donderdagochtend richting Estland te vertrekken. Ik hoop jullie vanuit mijn hotel in Tallinn op de hoogte te kunnen houden!

Tags: , , , , , ,

Post a comment

SPAM test: maak s.v.p. de rekensom af